MENU
Home > Onderhoud > Grote beurt

GROTE BEURT

Laat je auto met een grote onderhoudsbeurt nalopen op meer dan 90 onderhoudspunten en ontvang een gratis APK-keuring. Maak direct een afspraak voor je grote beurt.

Grote beurt: controle op ruim 90 onderdelen

Goed en regelmatig onderhoud aan je auto is cruciaal. Hiermee voorkom je dure reparaties op het verkeerde moment. Bij een grote beurt controleren we je auto op meer dan 90 punten. En als je de grote onderhoudsbeurt combineert met een APK-keuring, betaal je bij Profile Car & Tyreservice niets voor je APK. Zo kun jij weer een tijd veilig vooruit.
Maak afspraak voor grote beurt bij Profile.

Kosten grote onderhoudsbeurt

De prijs van een grote beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave voor je. Liever eerst een prijsindicatie? Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt. Een stelregel die je kunt aanhouden:

Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer 
Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Auto onderhoud volgens het boekje

Bij Profile gebruiken we alleen producten en onderdelen die voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Daarmee behoud je je fabrieksgarantie. En moeten er onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan ontvang je vooraf altijd een prijsopgave. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat doen we bij een grote beurt?

Bij een grote beurt controleren wij je auto op meer dan 90 punten. Wij vervangen filters en bougies, kijken of je distributieriem vervangen moet worden en vullen je vloeistoffen bij. Daarnaast verversen wij de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers. 

© 2023 - VERKADE PROFILE TYRECENTER BV
Webdesign: OK-Design